"eTwinning" İlçe Proje Mentörlüğü Uygulaması Başladı

eTwinning projeleri yürütmek isteyen yeni öğretmenlerimiz için başlatılan  "İlçe Proje Mentörleri" uygulaması ile tecrübeli eTwinner öğretmenlerimiz, yeni başlayan öğretmenlerimize projeler açarak rehberlik ve danışmanlık yapacaktır. 


eTwinning projeleri yürütmek isteyen yeni öğretmenlerimiz için başlatılan  "İlçe Proje Mentörleri" uygulaması ile tecrübeli eTwinner öğretmenlerimiz, yeni başlayan öğretmenlerimize projeler açarak rehberlik ve danışmanlık yapacaktır. Bu çalışma ile ilimizdeki eTwinning proje sayısının artırılması ve ilimiz adına daha nitelikli projelerin yürütülmesi amaçlanmaktadır. Bu kapsamda ilk olarak 04.02.2022 tarihinde gönüllü olarak bu çalışmanın içinde olmayı kabul eden öğretmen arkadaşlarımızla çevrimiçi olarak toplantı gerçekleştirilmiştir. Şube Müdürümüz Sayın Abdullah Yıldırım'ın açılış konuşmalarıyla başlayan toplantıda, proje montörlerimizle illimiz adına ne gibi çalışmalar yapılabileceği konularında bilgi alışverişi yapıldı.

Okulumuz müdür yardımcısı Sevim ANAÇOĞLU bu çalışmada Çarşıbaşı İlçemizi  temsilen  yer almıştır. Değerli  öğretmenimizi tebrik ediyor tüm  arkadaşlarımıza bu süreçte başarılar diliyoruz.

28-02-2022



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi