Kitap Okuma Yarışması Başladı

Fener Şehir Muhammet Türk İlkokulu olarak 2.-3.-4. sınıf öğrencilerimiz arası Kitap Okuma Yarışması düzenliyoruz.


Sayın Velilerimiz,

Okulumuz tarafından 'Kitap Okuma Yarışması' başlatılacaktır. Proje kapsamında sınıf öğretmenlerimiz tarafından belirlenecek,  Seçici Kurul tarafından tespit edilecek olan kitapların yine okul idarecilerimizin ve öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından okunması sağlanacaktır.

Projemizin nihai hedefi çocuklarımıza okuma alışkanlığını kazandırmak, okuma sevgisini vermektir. Aynı zamanda milli ve manevi değerlerine bağlı olarak, ne okuduğunu bilerek hem kendi şahıslarına, hem toplumumuza, milletimize ve insanlığa çok daha faydalı, hayırlı insanlar olmalarına vesile olmaktır.

Hepimiz imkanlar ölçüsünde çocuklarımıza çeşitli hediyeler alıyoruz. Çocuklarımıza kitap hediye edelim. Bu ülkeyi layık olduğu yere taşıyabilmek için hep beraber elimizden gelen gayreti göstermeliyiz. Bu projeye emek veren ve verecek olan herkese teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.

        Projemize 2. 3. Ve 4. Sınıf öğrencileri katılacaktır. Kitap setlerimizin ücreti sınıf bazında değişiklik göstermektedir. Öğretmenlerimiz sınıf gruplarında sizlere bilgilendirme yapacaktır. Kitap setlerimiz 10'ar kitaptan oluşmaktadır ve 20 Aralık 2021 Pazartesi günü öğrencilere okuyacakları ilk kitabı öğretmenleri dağıtacaktır. Her hafta Cuma günü okudukları kitaptan soruların olduğu bir değerlendirme sınavı yapılacaktır. Yapılan değerlendirme sonuçları her hafta sınıf gruplarında paylaşılacaktır. Lütfen değerlendirme sonuçlarını siz de takip ediniz. 10. Hafta sonrasında başarı gösteren her sınıftan 1. öğrencilere ödüllendirme yapılacaktır.

        Sayın velilerimiz unutmayınız ki evde çocuğunuza kitap okutmak için sizlerin yardımı çok önemlidir. Lütfen çocuğunuza kitap okumayı teşvik etmek için sizler de çocuğunuzla kitap okuyunuz. Okuduğu kitabı sizlere anlatmasını isteyiniz. Sizlerin desteği bizim için çok önemli. Eğitimde başarılı olmak istiyorsak üçlü sacayağı (öğretmen-veli-öğrenci) işbirliğini bu projemizde de uygulayalım.



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi