Kütüphanecilik Kulübü Toplum Hizmeti Etkinliği ''BİZİMLE OKUR MUSUNUZ?''

TOPLUM  HİZMETİ  ETKİNLİĞİ

" BİZİMLE

OKUR MUSUNUZ ? "

Etkinliğimize  tüm sınıflarımızı  ve öğrenci  velilerimizi  bekliyoruz...

ETKİNLİK  UYGULAMA  ESASLARI

1.Etkinliğimize  ilkokul 1., 2., 3. ve  4. sınıf öğ-retmenleri , öğrencileri  ve öğrenci velileri ile beraber gönüllülük   esasına  göre katılım

sağlayacaklardır.

2.Etkinliğe katılmak isteyen sınıf öğretmeni  kendisi için uygun olan ders saati ve tarihini belirleyip     " Etkinlik  Katılım Çizelgesi" ne kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

3.Etkinliğin uygulaması aşamasında sınıf öğretmeni tarafından belirlenen ders saati ve tarih dilimine  uyulmasına özen gösterilecektir.

4.Etkinlik uygulanmadan önce kulüp danışman öğretmeni  tarafından ilgili sınıf öğretmenine           " Etkinlik  Davetiyesi " teslim edilerek ön hazırlık  yapılması  sağlanacaktır.

5.Etkinliğimiz okulumuz kütüphenesinde yapılacak olup velilerimize yönelik okuma kitapları istenilirse  ödünç olarak verilebilecektir.